0372.533.516

Luni - Vineri: 9 - 17

Protectia datelor personale

Incepand cu data 25 Mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 pentru protectia persoanelor fizice cu privire la procesarea datelor personale si libera miscare a acestor date, si abrogarea Directivei 95/46/EC (Regulamentul General de Protectie a Datelor Personale/General Data Protection Regulation), cunoscut si ca GDPR.

Regulamentul instituie drepturi si obligatii pentru persoanele vizate si pentru operatori, iar societatea noastra face constant eforturi pentru a asigura respectarea lor. Securitatea datelor dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si ne angajam sa fim transparenti si deschisi.

Am luat masuri pentru a va proteja datele cu caracter personal impotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare, accesului neautorizat si pentru a le prelucra in conformitate cu responsabilitatile instituite de regulament.

Asadar, vrem sa va informam care sunt drepturile dumneavoastra cu privire prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Daca faceti parte dintr-una din categoriile de mai jos, va rugam sa regasiti informatii despre prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in notele de informare de mai jos, cu informatii specifice pentru fiecare categorie: